Saturday, 4 May 2013

BACA!!! CELAKA PAKATAN RAKYAT !!!

Pakatan Rakyat Tempah 10,000 T-Shirt BN Untuk Buat Kecoh

May 4, 2013   ·   6 Comments
Bersih 3.0 - Ganas Huru Hara Hari-hari terakhir kempen PRU-13 semakin hangat dan lebih mendebarkan apabila terdapat maklumat menyatakan terdapat cubaan untuk mengganggu gugat ketenteraman awam mungkin dilakukan oleh pihak tertentu yang tidak bertanggungjawab.
Pihak yang dimaksudkan ini mempunyai kaitan rapat dengan Pakatan Rakyat (PR) yang dipercayai sukar menerima hakikat kempen yang Banner Jawi Milik BN Dipalsukandijalankan mereka tidak mendapat sambutan ramai sekali gus menutup ruang untuk mereka merampas kuasa di Putrajaya.
Mengikut maklumat dalaman yang diterima, pihak terbabit dilaporkan telah menempah sekurang-kurangnya 10,000 t-shirt berlogo BN untuk digunakan dalam kekecohan yang dirancang bertujuan untuk menimbulkan persepsi umum bahawa ia dilakukan oleh BN.
Info ini ada asas untuk dipercayai memandangkan sejak akhir-akhir ini jelas kelihatan di beberapa tempat misalnya di Selangor, Putrajaya dan Kuala Lumpur di mana wujud pemasangan banner palsu yang berlatar belakangkan logo BN yang dipasang untuk mengelirukan orang ramai.Propaganda Jahat PR
Di beberapa kawasan tertentu pula terdapat bendera-bendera kecil berwarna warni dipacakkan yang mungkin menandakan itu adalah tempat berkumpul bagi kumpulan-kumpulan pengacau dari PR itu sebelum melakukan kekacauan.
Ia satu perancangan yang cukup jijik dan tidak gentleman, dulu bahana reformasi di Indonesia dijadikan panduan kini Arab Spring yang tidak mengikut lunas demokrasi pula dijadikan ikutan.
Golongan jahil minda, berjiwa kacau dan tidak patriotik ini sememangnya tidak layak untuk diberi tempat dalam masyarakat kita, jauh sekali untuk mendapat sokongan rakyat dalam menentukan hala tuju negara.Propaganda PR - Bantuan Rakyat1Malaysia
Jelas sekali PR berada dalam keadaan terdesak untuk melaksanakan “Malaysia Spring” yang diciplak dari “Arab Spring” dalam usaha mereka untuk merampas kuasa dan menidakkan pendirian majoriti yang cenderung untuk mengekalkan keamanan dan setia bersama BN.
Bagaimana pun, pihak berkuasa sedang memantau perkembangan ini dan pastinya mempunyai pelan kecemasan sekiranya terjadi sesuatu. Sedangkan keganasan pendemo Bersih 3.0 dulu mampu dipatahkan jadinya masyarakat tidak perlu bimbang kerana keadaan tetap terkawal.
Di masa yang sama rakyat disarankan tidak melayan sebarang khabar angin sebaliknya sentiasa fokus mengikuti perkembangan semasa dari sumber pihak berkuasa.
Sama-samalah kita mendoakan hari pengundian esok berjalan lancar dan jangan lupa beramai-ramai keluar mengundi demi kebaikan negara ini dan nekadkan dalam hati dengan mengundi BN yang terbukti berjaya mengekalkan keamanan tanahair tercinta ini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...