Saturday, 30 March 2013

PILIHAN PARA LELAKI. . . . ~10 tips wanita dilihat berdasarkan jenis dan bentuk payudara nya

1. Jenis payu dara besar:
Wanita yang memiliki payudara besar adalah wanita yang tidak suka dikongkong kebebasannya, dia seorang wanita yang berdikari. Mudah bagi wanita ini untuk memulai hubungan dengan lelaki, kerana dia suka cepat mesra dengan semua orang, ramah dan terbuka. Anda pasti senang berbual dengan wanita ini meski baru mengenalnya. Selain itu, dia juga punya pemikiran luas, rendah hati, dan baik hati, sedangkan falsafah hidupnya adalah kehidupan ini pendek. Tapi dia tidak segan memaafkan orang lain yang pernah melakukan kesalahan padanya. Wanita ini bercita-cita menikah dengan lelaki yang menghormati kebebasan serta suka gaya hidup aktif. Lelaki idolanya adalah yang bertanggung jawab, dan bersedia berkongsi masalah bersama.

2. Jenis Payudara Montok :
Wanita berpayudara montok tidak pernah tahan dengan ikatan serius. Kadang-kadang dia tidak peduli dengan perasaan orang lain, tapi sebaliknya, jika wanita ini sudah terikat dalam komitmen, dia gemar bersama keluarganya termasuk memenuhi segala keperluan keluarga dan jujur pada suaminya. Dari luar wanita ini nampak seperti orang baik dan bertanggung jawab, namun di dalam hatinya emosinya akan meledak-ledak jika menghadapi walau sedikit masalah . Lelaki berbadan macho dan penurut adalah dambaan wanita berdada montok ini.

3. Jenis dan Bentuk Payudara Datar :
Wanita memiliki payudara datar ini sangat menghargai kebebasan dan percaya pada teori individual. Wanita ini kerap mengalami pertentangan dengan diri sendiri atau orang namun wanita ini dengan mudah mampu mencari penyelesaian dari masalah yang dihadapinya. Wanita ini berbakat dibidang seni, seperti dekorasi interior, kerja tangan, masak, dan memelihara binatang. Lelaki yang cocok dengan wanita ini adalah lelaki yang sabar dan tidak banyak bicara. Sebab wanita ini lebih suka sedikit bicara dan banyak bekerja, meski keras kepala wanita ini penuh kehangatan, cinta, dan bisa dipercaya.

4. Jenis dan Bentuk Payudara Naik Keatas :
Wanita Payudara Naik Keatas sangat mudah diatur, setia pada pasangannya, selalu waspada, dan menyukai orang yang bicaranya direct to the point. Wanita ini cenderung memilih lelaki yang sesuai kriterianya. Ini kerana sekali dia jatuh cinta, maka dia akan setia pada pasangannya. bahkan dia tidak berkeberatan jika sang suami memintanya menjadi suri rumah sepenuh masa dan menjaga anak-anak. Lelaki ideal bagi wanita ini adalah yang punya rasa humor tinggi dan mempunyai kepribadian terbuka. Untuk memilih pasangan hidup, wanita ini tidak akan menilai dari harta, tapi latar belakang keluarga si lelaki.

5. Jenis dan Bentuk Payudara Kecut :
Kata gagal tidak pernah ada dalam kamus wanita berpayudara kecut ini. Wanita ini hobinya adalah bersukan, membaca dan amat minat pada seni, sehingga dia sangat teruja dan mengikut kata hati demi menambah pengalamannya. Wanita ini cocok berteman dengan orang yang bisa memahami dirinya, kerana dia memang mempunyai sifat besar kepala, egois dan bebas melakukan apa saja.

6. Jenis dan Bentuk Payudara Aerola Besar :
Wanita yang mempunyai kawasan aereola besar, cenderung bersifat maskulin atau tomboy. Umumnya, sifat tomboy ini beransur menghilang ketika wanita ini meningkat remaja, dan dia kemudiannya mula menunjukkan sifat feminin. Tapi wanita ini tidak menyukai tekanan atau kekangan dari orang lain. Sangat sulit baginya untuk menjadi rendah hati di hadapan orang lain, kerana harga diri atau egonya yang tinggi. Dia suka membanding-bandingkan antara teman yang satu dengan yang lain. Lelaki yang cocok buat wanita ini adalah yang boleh dipercaya dan selalu berada di sisinya ketika susah dan senang.


  

sumber http://rockmetalpower.blogspot.com/2013/03/aset-wanita-wanita-wajib-bace.html

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...