Friday, 12 April 2013

HOT HOT HOT !!! Haron Din Tak Tahan, KELUAR PAS !!!


PENGUMUMAN TERGEMPAR:
"TN.GURU DATO DR HARUN DIN MENGISYTIHARKAN UNTUK KELUAR DARI PAS BERKUATKUASA HARI INI. 

MENURUTNYA PERJUANGAN PAS SUDAH JAUH MENYIMPANG, TIDAK RELEVAN SERTA MELANGGAR ETIKA DAN TATA SUSILA ISLAM.  SEHUBUNGAN DENGAN ITU  MARKAS PAS SELURUH NEGARA AKAN DIBUBARKAN. 
TN GURU DATO DR HARUN DIN  JUGA  MENYERU AGAR SEMUA PENYOKONG PAS KEMBALI PADA ISLAM DAN MENYOKONG KERAJAAN DI BAWAH PIMPINAN YAB, PERDANA MENTERI." 

Nota: 
Perjuangan untuk wujudkan FIKRAH ISLAMIYAH hendaklah dari luar tong sampah.  PAS ibarat tong sampah dipenuhi NAJIS.  Perjuangan Dr Harun Din sewajarnya dari dalam Kerajaan. Kembalilah sebelum terlewat!
PENGUMUMAN TERGEMPAR:
"TN.GURU DATO DR HARUN DIN MENGISYTIHARKAN UNTUK KELUAR DARI PAS BERKUATKUASA HARI INI.

MENURUTNYA PERJUANGAN PAS SUDAH JAUH MENYIMPANG, TIDAK RELEVAN SERTA MELANGGAR ETIKA DAN TATA SUSILA ISLAM. SEHUBUNGAN DENGAN ITU MARKAS PAS SELURUH NEGARA AKAN DIBUBARKAN.
TN GURU DATO DR HARUN DIN JUGA MENYERU AGAR SEMUA PENYOKONG PAS KEMBALI PADA ISLAM DAN MENYOKONG KERAJAAN DI BAWAH PIMPINAN YAB, PERDANA MENTERI."

Nota:
Perjuangan untuk wujudkan FIKRAH ISLAMIYAH hendaklah dari luar tong sampah. PAS ibarat tong sampah dipenuhi NAJIS. Perjuangan Dr Harun Din sewajarnya dari dalam Kerajaan. Kembalilah sebelum terlewat!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...